Joop & Jaap zijn allround timmermannen bij Project Rotterdam Kwaliteitsbouw. Op dit moment zijn ze hard aan het werk bij het kantoor van Boerman Transport. 25 jaar is er niet gewerkt aan het kantoor van het bedrijf, dus dit was hard nodig. Ze zijn gister begonnen met verschillende werkzaamheden, waaronder geluidsisolerende wanden en plafond voor de directiekamer.

Joop en Jaap zeggen hierover; “Het project is een uitdaging, omdat de werkzaamheden van de mensen op kantoor doorgaan. In goed overleg met de klant proberen wij zo weinig mogelijk overlast te creëren, zodat iedereen zijn werk kan blijven doen! Tot nu toe lukt dit erg goed! Voor ons is dit project zo leuk, omdat geen één dag hetzelfde is. Elke dag zijn wij bezig met andere taken en we krijgen hier de kans om onze creativiteit te laten zien. We gaan elke dag met veel plezier naar dit project!”

Wilt u ook een verbouwing op uw kantoor? Maar wilt u ook graag met al uw collega’s blijven werken? PRK denkt 100% met u mee! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via info@prkwaliteitsbouw.nl voor meer informatie.

#kantoor#verbouwing#renovatie#nieuwbouw#collega#kwaliteitsbouw#projectrotterdam


Categorie
  • Uncategorised