Wilt u uw eigen droomhuis laten bouwen? Dan moet u bij Project Rotterdam Kwaliteitsbouw zijn.

Voor nieuwbouwprojecten gaan wij met u aan de slag om de wensen te bespreken. Met de aanwezige expertise binnen onze organisatie, die wordt gesterkt door een jarenlange ervaring, kunnen wij exact aangeven wat wel en niet mogelijk is. Indien nodig verzorgen wij ook de benodigde tekeningen, vergunningaanvragen en uiteraard de kostenberekeningen voor u. Vervolgens komen onze eigen mensen met eigen materieel voor u in actie. Waar nodig wordt dit aangevuld met een van onze vaste partners. In deze samenwerking wordt een plan opgesteld waarin uw wensen zodanig zijn verwerkt dat deze voldoen aan veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Neem contact
met ons op
(010) 437 43 73 info@prkwaliteitsbouw.nl

Project Rotterdam: Zorgeloos bouwen

Wij verzorgen elk bouwproject van begin tot eind; van de beginfase tot en met de afwerking en oplevering

Wanneer er eenmaal gebouwd gaat worden verzorgen wij dit met onze vakmensen uiteraard voor u van A tot Z, zodat u uiteindelijk zorgeloos in uw eigen ontworpen droomhuis kunt gaan wonen. U wordt continu bij het bouwproces betrokken, het is tenslotte uw nieuwe huis. Wij houden u op de hoogte van de planning en de vorderingen van de bouw. U bent altijd welkom op de bouw, uiteraard altijd rekening houdend met de geldende veiligheidsregels. Een eigen huis laten bouwen is veel minder onbereikbaar dan u wellicht denkt !

Ik wil vrijblijvend advies

Een compleet nieuwbouw proces

Ontwerp

Uw wensen omzetten in een concreet ontwerp: daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Zelf bouwtekeningen aanleveren is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Bouwadvies

Nadat het ontwerp is uitgewerkt, kijken onze specialisten naar de beste technieken en materialen voor uw wensen en budget.

Vergunningen

Het aanvragen van de benodigde bouwvergunningen is niet altijd even gemakkelijk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deze lastige klus volledig en zo snel mogelijk voor u verzorgen.

Advies in Subsidie

Door onze kennis van de verschillende subsidiemogelijkheden kunnen we u hierin adviseren en begeleiden bij het doen van uw aanvragen.

Onze nieuwbouwprojecten

De Project Rotterdam-groep heeft in haar bestaan zeer veel projecten naar tevredenheid opgeleverd, zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt.

Bekijk ons portfolio