Onnodige kosten voorkomen door te investeren in uw vastgoed

Project Rotterdam Kwaliteitsbouw is gespecialiseerd in vastgoedonderhoud. Of het nu gaat om klein, planmatig of groot onderhoud, wij verzorgen het voor u. Dit kan gaan om gevelonderhoud, maar ook inpandig. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het sluiten van langdurige onderhoudscontracten waarbij dan een onderhoudsplan voor een overeen te komen periode wordt opgesteld en u ook tussentijds rapportage krijgt over de staat van uw pand. Uiteraard hebben wij daarbij ook een adviserende rol omtrent verbeteringen voor uw pand.

Neem contact
met ons op
(010) 437 43 73 info@prkwaliteitsbouw.nl

Uw vastgoed onderhouden

Wij bewerkstelligen dat u uw verplichtingen ten aanzien van uw woningbestand zo goed mogelijk na kunt komen, of dat nu is als VVE of als woningcorporatie.

Nalatig onderhoud kan leiden tot vroegtijdige vervanging, wat op de lange termijn meer kosten met zich meebrengt. Door uw pand regelmatig te laten controleren weet u zeker dat kwaliteit gegarandeerd blijft. Zo kunnen wij problemen signaleren voordat deze escaleren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkages, verstoppingen of risico tot kortsluiting. Met grondige periodieke inspectie kunt u veel ellende voorkomen.

Ik wil vrijblijvend advies

Onze onderhoudprojecten

De Project Rotterdam-groep heeft in haar bestaan zeer veel projecten naar tevredenheid opgeleverd, zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt.

Bekijk ons portfolio