Mooier wonen, zonder verhuizing

Uw woning bevalt goed en de locatie is naar uw zin. U wilt dus helemaal niet verhuizen, maar er moet wel wat aan de woning gebeuren. Een verbouwing kan veel vragen opleveren: Hoe lang duurt het project? Hoe zit het met de afvalverwerking? Wordt er rekening gehouden met mijn specifieke wensen? Maar vooral: blijft het project netjes binnen het budget?

Neem contact
met ons op
(010) 437 43 73 info@prkwaliteitsbouw.nl

Snelle service, professionele hulp

Project Rotterdam Kwaliteitsbouw heeft ruim 30 jaar ervaring met verbouwingen en signaleert de problemen voordat u er tegenaan loopt. Daarom staat communicatie bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers kennen de klanten bij naam en weten direct wie uw projectmanager is. Door eerlijke communicatie vooraf en tijdens het project weet u precies waar u aan toe bent, zonder problemen achteraf.

Ik wil vrijblijvend advies

Wij kunnen elke aanpassing aan uw woning realiseren.

Of het nu gaat om een aanbouw, een dakkapel of energiebesparende maatregelen, Project Rotterdam Kwaliteitsbouw heeft voor alle werkzaamheden de kennis en vakmanschap in huis.
Ook de afwerkingswerkzaamheden (stucwerk, schilderwerk) behoren tot ons dienstenpakket.

Onze mensen werken netjes en zullen er alles aan doen om de overlast te beperken, zodat u tijdens de werkzaamheden zo ongestoord als mogelijk in uw huis kunt leven.

Wij zullen ervoor zorgen dat de personen met de juiste vakkennis uw verbouwing realiseren. Zo staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven. Uiteraard kunnen wij ook hierbij het eventuele teken- en vergunningwerk verzorgen.

"Het zou niet ongewoon moeten zijn, maar we onderscheiden ons door de snelheid waarmee we nieuwe projecten kunnen starten. Dat is helaas niet altijd vanzelfsprekend."

Onze verbouwprojecten

Hieronder vindt u een greep uit onze verbouwprojecten.

Bekijk ons portfolio