Historie

De Project Rotterdam-groep bestaat reeds sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een gerenommeerde gespecialiseerde aannemer in de bouwnijverheid. Vanuit een begin als klein gespecialiseerd metselbedrijf zijn wij mettertijd uitgegroeid tot een grotere bouwgroep die alle verschillende bouwdisciplines verzorgt.

Inmiddels geeft onze tweehoofdige directie sturing aan een zeer gemotiveerd team van meer dan 120 vaste medewerkers in verscheidene disciplines. Wij zijn gevestigd aan de Sevillaweg 60 te Rotterdam (industrieterrein Noord-West). Ons bedrijfspand hebben wij in 1998 in eigen ontwikkeling gebouwd. Door onze grote capaciteit kunnen wij snel voor onze opdrachtgevers aan de slag en blijven onze projecten binnen de afgesproken projectduur.

De Project Rotterdam-groep bestaat naast Project Rotterdam Kwaliteitsbouw bv uit moedermaatschappij Beheermaatschappij Project Rotterdam bv en zustermaatschappij Aannemingsbedrijf Project Rotterdam bv (APR)

Vanuit APR worden op grote nieuwbouwprojecten, in voornamelijk de woningbouw, de gespecialiseerde disciplines als metselwerk, lijmwerk en stelwerk verzorgd.
Voor meer informatie over APR ga naar de website www.projectrotterdam.nl

Neem contact
met ons op
(010) 437 43 73 info@projectrotterdam.nl

Kwaliteitsbouw

Voor kleinere en middelgrote bouwprojecten waarbij direct met zakelijke of particuliere eindgebruikers wordt geschakeld hebben wij Project Rotterdam Kwaliteitsbouw bv opgericht. Zo kunt u bouwen op de grote capaciteit en kennis die in de groep is ontwikkeld, maar schakelt u altijd met dezelfde bekende gezichten en is er nog meer oog voor uw individuele wensen.

Certificaten en Werkwijze

Onze certificaten voor LEAN, VCA* en ISO-9001 zijn de maatstaven voor onze werkwijze. Vanuit deze certificeringen worden onze organisatie en dienstverlening door middel van inspecties regelmatig door externe instanties beoordeeld.

LEAN staat voor een duidelijke communicatie, zowel intern als met partners en klanten. Het hoofddoel van LEAN is om hierdoor een sneller projectverloop te bereiken en kosten te besparen door minder verspilling van tijd en materiaal.

VCA* is onze certificering op het gebied van veiligheid. Deze uitgebreide variant van de normale VCA-certificering bewijst onze kennis en kunde om in normale en bijzondere omstandigheden een veilige werkomgeving te bieden.

ISO-9001 is de norm voor onze kwaliteit van werk en de processen. Kortgezegd komt dit neer op drie speerpunten: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het. De hiervoor opgezette systemen waarborgen onze interne en externe communicatie, de kwaliteit van ons werk en onze klanttevredenheid.