Tweede locatie Gele Kanarie Rotterdam

Biercafé De Gele Kanarie breidt uit met een tweede locatie in Rotterdam. Na eerder bij de eerste vestiging ook werkzaamheden te hebben verricht gaan wij nu ook de verbouwing van de nieuwe vestiging verzorgen. Wij houden u uiteraard op de hoogte van de vorderingen. 

Lees meer

Uitbreiding van ons wagenpark!

Vorige week zijn we weer opgestart na de zomersluiting. Direct hebben we een mooie uitbreiding van ons wagenpark gerealiseerd. Driemaal een nieuwe Ford Transit Custom en één Ford Transit Connect. Wij wensen de bestuurders veilige en plezierige kilometers.

Lees meer

Bouwvak

In verband met bouwvak zijn wij gesloten van maandag 25 juli t/m vrijdag 19 augustus 2022. Vanaf maandag 22 augustus 2022 kunt u weer op en met ons bouwen! Wij wensen iedereen een prettige vakantie!

Lees meer

Savorin Lohmanplein Rotterdam

Aan het Savorin Lohmanplein in Rotterdam wordt gewerkt aan een aanbouw en dakopbouw. Ook het heiwerk is door PRK verzorgd, uiteraard ook met de noodzakelijke opnames van belendingen en het doen van trilmetingen.

Lees meer

ISO & VCA

Afgelopen week hebben wij een tussentijdse audit gehad voor ons ISO-9001- en VCA*-certificaat. Het verheugt ons te melden dat wij deze audit weer met succes hebben doorlopen. Alle betrokkenen bedankt voor de inzet en medewerking.

Lees meer

Verbouwing Wieldrechtze Zeedijk te Dordrecht

Aan de Wieldrechtse Zeedijk in Dordrecht is Project Rotterdam Kwaliteitsbouw volop bezig met een grote verbouwing van een dijkwoning. In de eerste fase wordt de woning aan de achterzijde uitgebreid met een aanbouw van bijna 12m2 (6,75m1 x 1,75 m1). Ook het sloopwerk van de bestaande gevel verzorgen wij. De tweede fase zal bestaan uit … Continued

Lees meer

Buitenzorg te Rotterdam

Op het project aan de Buitenzorg in Rotterdam is de Kerlit gevelbekleding is aangebracht en zijn de nieuwe gevelkozijnen worden afgelakt. De aanbouw is gereed en gevoegd, het project is binnen de planning van 3 maanden naar tevredenheid afgerond ondanks problemen met levertijden van materialen.

Lees meer

Renovatie Knappertlaan Schiedam

Afgelopen week is Project Rotterdam Kwaliteitsbouw gestart met de renovatie van een woning aan de Burgemeerster Knappertlaan in Schiedam. De werkzaamheden omvatten :- Renovatie badkamer, toilet en keuken- Vervangen gevelkozijnen met glas in lood ramen- Nieuwe doorbraak maken van de keuken naar de woonkamer- Woning voorzien van nieuwe cv-installatie- Hele woning opnieuw stuken en schilderen. … Continued

Lees meer

Vacature stukadoor PRK

Voor projecten in regio Rijnmond zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. Interesse? Stuur een mail naar info@prkwaliteitsbouw.nl of bel naar 010-4374373.

Lees meer

Vacature metselaar APR

VACATURE METSELAAR APR LOONDIENST & ONDERAANNEMERS Voor nieuwe op te starten woningbouwprojecten komende weken in de regio’s Randstad en Zuid-Holland zijn wij op zoek naar nieuwe metselaars. U kunt per direct bij ons aan het werk. Onze voorkeur gaat uit naar mensen waarmee bij gebleken geschiktheid een jarenlange samenwerking kan worden aangegaan. Heeft u interesse? … Continued

Lees meer