Woont u nog met veel plezier in uw huidige huis? Investeer dan nu in uw woning!

De lage rente en het beperkte aanbod van woningen stuwen de prijzen dit jaar verder door het dak. Dit jaar worden de huizenprijzen maar liefst 12,5% hoger, verwacht ABN Amro.

Door de prijsstijgingen van afgelopen jaren is de kans zeer groot dat uw woning meer waard is dan het moment dat u het kocht. Door middel van een taxatie kunt u kijken of dit het geval is. Wanneer dit het geval is, is de kans groot dat u uw hypotheek kunt verhogen en dat door een lager rentepercentage de maandelijkse lasten niet omhoog gaan.

Wanneer u de verhoging investeert in een verbouwing of uitbreiding verhoogt u uiteraard direct uw woongenot, en voor de toekomst zal uw woning nog meer waard worden. Dit is dus aan twee kanten een goede investering!

Heeft u al plannen om uw huis te verbouwing of uit te breiden? Dan is PRK misschien wel de geschikte partij voor u om de verbouwing aan uit te besteden. Wanneer u voor PRK kiest, heeft u één aanspreekpunt ten alle tijden en wordt het bouwproces van A tot Z verzorgd.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem contact op via info@prkwaliteitsbouw.nl of kijk voor meer informatie op www.prkwaliteitsbouw.nl.

In deze tijden van corona is het uiteraard ook mogelijk de eerste contacten strikt telefonisch of via videobellen te laten lopen, wij passen ons aan uw wensen aan, uiteraard binnen de geldende regels.

Categorie
  • Uncategorised